.

 

ανοιχτοι οριζοντες

Το Εσπερινό Επαγγελματικό Λύκειο Φλώρινας είναι ένα νέο δυναμικό σχολείο, το οποίο απευθύνεται σε μαθητές εργαζόμενους, ανέργους,  επαγγελματίες, κυρίως ενήλικες ή και σε οποιουσδήποτε άλλους ενδιαφέρονται να φοιτήσουν, για να λάβουν Πτυχίο με πιστοποιημένη και καταξιωμένη επαγγελματική εξειδίκευση – κατάρτιση αλλά και απολυτήριο Λυκείου, αναγνωρισμένα από όλες τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης και όχι μόνο.

Για όσους το επιθυμούν υπάρχει και η δυνατότητα πρόσβασης στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση (ΑΤΕΙ) .

Το Εσπερινό ΕΠΑΛ Φλώρινας προσεγγίζει με ευαισθησία, σεβασμό και διακριτικότητα τις ιδιαίτερες ανάγκες των μαθητών μας, οι οποίοι είναι κατά κανόνα άτομα με πολλές υποχρεώσεις και ιδιαίτερο ωράριο, δίνοντας την μεγάλη ευκαιρία φοίτησης εκτός των άλλων σε νοικοκυρές, οικογενειάρχες, γονείς, εργαζόμενους, βιοπαλαιστές και ανέργους. Η λειτουργία του σχολείου προσαρμόζεται έτσι ώστε να μπορεί να εξυπηρετήσει τις ανάγκες των μαθητών στον μέγιστο δυνατό βαθμό.

Μέσα σε αυτή την οικονομική κρίση δίνει διέξοδο και δημιουργεί ορίζοντες, αισιοδοξία, στόχους και προοπτικές με την ουσιαστική συμβολή του επιστημονικά εξειδικευμένου και ιδιαίτερα έμπειρου εκπαιδευτικού προσωπικού και των πλήρως εξοπλισμένων εργαστηρίων που διαθέτει.

Για την σχολική χρονιά 2016-2017 θα λειτουργήσουν στο Εσπερινό ΕΠΑΛ Φλώρινας οι εξής τομείς:

  • Μηχανολόγων
  • Ηλεκτρολόγων
  • Πληροφορικής
  • Δομικών

Για όλους τους μαθητές εκτός πόλεως Φλώρινας προσφέρεται δωρεάν μεταφορά

banner-01

.

Πώς χρησιμοποιώ την ιστοσελίδα:

Για πληροφορίες σχετικά με  τα μαθήματα, τις εγγραφές, και άλλα θέματα λειτουργίας του Σχολείου πηγαίνετε στο Μενού -> «πληροφορίες-ερωτήσεις«

Για τις διάφορες δραστηριότητές μας, εκτός των μαθημάτων, πηγαίνετε στο Μενού  «Δραστηριότητες»

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας, πηγαίνετε στο Μενού «Επικοινωνία»